top of page
  • Foto van schrijverRinke Huisman

Adviseur leren en ontwikkelen


Sinds vorige week ben ik met veel plezier begonnen aan een leuke nieuwe uitdaging als Adviseur Leren en Ontwikkelen bij Agathos M&O. Ik kan hier goed mijn kennis en ervaring over het creëren van een leercultuur inzetten. Mijn taken concentreren zich vooral op het uitwerken van opleidingsbeleid en (individuele) leerwensen tot trainingen op maat. Ik maak daarbij gebruik van veel interactieve werkvormen om het denken en leerprocessen zichtbaar te maken. Als je nog een leuke leestip voor mij hebt, hoor ik het graag! Een oude hobby heb ik ook weer opgepakt om mijn leeroplossingen visueel te ondersteunen ;-)


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page