top of page
  • Foto van schrijverRinke Huisman

Tafel van 7, een community van jonge wereldverbeteraars


Heel tof en vereerd dat ik mij mag aansluiten bij de Tafel Van 7, een community van jonge wereldverbeteraars. Tijdens Tafels van 7 en Community Events komen de impact makers samen om elkaar te versterken. Klaar om te inspireren, verbinden en impact te vergroten!


Meet een Tafelaar: Rinke Huisman

"De maatschappij verandert in een rap tempo en wordt steeds digitaler. Daarbij mag het onderwijs niet achterblijven. Met mijn initiatief OOg wil ik een bijdrage leveren aan innovatieve en duurzame onderwijsprojecten die inspelen op vaardigheden die kinderen nodig hebben voor de toekomst. Leerlingen worden niet meer opgeleid voor een baan, maar voor het leven. Het traditionele onderwijs speelt hier te weinig op in. De missie van OOg is om dit onder de aandacht te brengen: ik wil mensen en organisaties in beweging zetten om samen te werken aan een verbetering van de kwaliteit van ons onderwijs!"


Hoe kan de community jou helpen?

"Ik ben op zoek naar duurzame en innovatieve onderwijsprojecten om mijn steentje aan bij te dragen. Ik ben echter geen ondernemer in hart en nieren. Dus advies over het beter uitrollen van mijn onderwijsconcepten is welkom! Daarnaast vind ik het zeer waardevol en inspirerend om mensen te ontmoeten die in het werkveld van onderwijs en duurzaamheid actief zijn. Wie weet kunnen we elkaars initiatieven versterken, of iets nieuws opzetten!"


Hoe kan jij de community helpen?

"De Tafel van 7 community mag mij benaderen voor advies of vragen bij het opzetten van nieuwe projecten in het onderwijs. Ik kan mij verplaatsen in een docent, weet hoe schoolsystemen werken en heb daarnaast een aardig netwerk opgebouwd binnen het onderwijs. Tot slot kun je mij altijd inschakelen om je schrijfwerk te laten checken op spelling en grammatica, ik blijf een juf!"


Interesse in een Tafel van 7 over...

"De toekomst van ons onderwijs"


Geschreven door: Nathalie Angenent

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page